Ramen stickeren met Anna & Daan!

14 juni 2020
-
4 minuten

Anna & Daan moesten een paar weken thuis blijven. Gelukkig mogen ze nu weer naar school. Door het thuis spelen hebben Anna & Daan extra veel zin om wat leuks te doen. Vandaar dat ze voor jullie een raamstickeractie hebben bedacht! Zo haal je de boerderij gewoon in huis!

Ken jij de raamstickers van Anna & Daan al?

Anna & Daan houden van de boerderij. Daarom hebben zij speciale raamstickers gemaakt met boerderijdieren. Deze zijn niet alleen leuk, maar kun je ook zonder problemen plakken op de ramen in huis. Zo kun je ook thuis gewoon boederijtje spelen! De raamstickers vraag je aan via het formulier onderaan deze pagina aan.dhv19039_anna_daan_stickervel_raam_A4 (2).jpg

Actievoorwaarden raamstickeractie Anna & Daan

Knutselen en spelen is leuk! Daarom hebben Anna en Daan deze raamstickers ontwikkeld. Natuurlijk zijn wij erg benieuwd wat jij van de stickers vindt en waar je ze hebt opgeplakt. Laat je het ons nog even voor 28 juli weten? De leukste inzending ontvangt een mooie prijs! Om kans te maken op deze mooie prijs zijn er een aantal voorwaarden:

  • We gebruiken jouw gegevens om de raamstickers op te sturen en om je te bereiken als je gewonnen hebt. Na de wedstrijd worden alle persoonlijke gegevens verwijderd.
  • Het inleveren van de foto met de raamstickers kan op verschillende manieren: Per post of per e-mail. Als je de foto naar ons mailt, moet de raamstickercreatie wel duidelijk zijn gefotografeerd.
  • Het inleveren van je plakwerk op het raam kan tot 28-07-2020.
  • Op 31-07-2020 maken wij bekend wie de winnaar is.
  • De winnaar wordt zowel op onze kidzz website, als op onze Social Media (Facebook, en LinkedIn) bekendgemaakt. De winnaar wordt per e-mail benaderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Deelnemers die onvolledige of onjuiste informatie verstrekken, komen niet in aanmerking voor de prijzen.
  • De ingeleverde foto's van de raamstickeractie kunnen worden gepubliceerd op onze website of worden getoond op onze social media kanalen. 
  • De prijs is niet inwisselbaar voor geld of een andere prijs.

Win, win, win!

De leukste inzending van de raamstickers wint een Anna & Daan broodtrommel en beker met eigen naam erop! Wie wil dat nu niet?!

Inleveren foto raamstickeractie

De foto's dienen voor 28 juli te worden gestuurd naar:
De Heus Voeders
ter attentie van Anna & Daan
Postbus 396
6710 BJ Ede

Of stuur je foto per e-mail: anna-en-daan@deheus.com.

Anna & Daan verheugen zich op jullie creatieve plakprestaties!

Deze actie is afgelopen.