de winnaar van de raamstickeractie?

26 juli 2020
-
2 minuten

De laatste maanden hebben we ontzettend vrolijke foto’s ontvangen rondom onze raamstickeractie. We hebben genoten van de vrolijke plaatjes en de leuke reacties. Nu de raamstickeractie is afgelopen is het tijd om de winnaar bekend te maken!

En de winnaar is….

Wacht nog even, voordat we de winnaar bekendmaken willen we graag alle vrolijke plakkers bedanken die een foto hebben ingezonden. De foto’s beoordelen vonden Anna en Daan ontzettend leuk om te doen, maar ook moeilijk met zoveel vrolijke plakcreaties! Oké, zijn jullie er klaar voor? *tromgeroffel*, uit alle inzendingen hebben Anna en Daan één winnaar gekozen: Daks! Gefeliciteerd! Door het raam voor de tuin te gebruiken krijgen alle boerderijdieren een welverdiende plek in het gras. Over een paar jaar ben jij helemaal klaar om trotse boer op je eigen boerderij te zijn! Jij wint een Anna & Daan broodtrommel en beker met je eigen naam erop.

Plakcreaties die we willen delen

Er kwamen heel wat enthousiaste kiekjes voorbij. Deze willen we graag met jullie delen

Het oppasdagje bij opa en oma wordt zo wel heel gezellig voor Liv.

Dit gezicht herkenden wij meteen! Even geleden mochten wij op de boerderij van Liz in de varkensstal kijken. Super leuk en leerzaam! Liz heeft de stickers een mooi plekje gegeven op het keukenraam zo kan ze er elke dag mee spelen en naar kijken. Slim gedaan Liz!

Sem is nog een beetje klein om zelf met de stickers te spelen maar hij droomt er wel alvast over.

Deze kleine boerin snapt het helemaal! Je ziet het bijna niet, maar die schapen zijn helemaal geen stickers. Knap gedaan Charlotte!

De dochter van Janet kon er geen genoeg van krijgen. Hier worden wij zo vrolijk van!

Jentse weet hoe het moet en laat de bulkwagen vast rijden om op tijd voldoende diervoer te hebben.

Raamstickers_Hugo Visscher

Imra (L) was dolgelukkig met de raamstickers die de hele route naar Ghana hadden afgelegd. Dat had papa toch maar even goed geregeld!

Raamstickers_inzending Nick

De mama van Nick stuurde ons deze foto met de tekst "Nick vindt de stickers erg leuk!". Dat is te zien, wat een grote smile!

Raamstickers_inzending Duijn

Wesley is 5 jaar oud en woont met zijn ouders en zusje Lotte op een melkveebedrijf in de Beemster. In huis heeft hij zijn eigen boerderij, welke hij samen met zijn zusje runt. Er is op de boerderij genoeg te doen. Zo zorgt hij voor de dieren, doet hij landwerk en hebben zij zelfs nog een moestuin. Gelukkig wist hij nog tijd vrij te maken om met onze raamstickers aan de slag te gaan!

Reactie raamstickers_Marjan

Ties vindt de raamstickers leuk om mee te spelen. Hij gebruikt ze niet alleen op het raam, maar ook op de tafel als hij met zijn Duplo speelt.

Reactie raamstickers_Marjan

Luca en Emma wonen op de boerderij en besloten de plakdieren bij de echte dieren in de stal te plakken. Zo zijn ze allemaal samen :)


We vinden het ontzettend leuk om kids te zien die niet zo gek op de boerderij zijn als wij. We kijken er naar uit jullie nog veel meer te vertellen over de boerderij. Dus vergeet onze website niet in de gaten te houden.

Tot snel!
Groetjes, Anna & Daan